Politi og brannmannskaper rykket ut til husbrannen på Bøn i Eidsvoll mandag morgen.

– Vi fikk melding om at det var observert brann i et hus. Da vi kom fram viste det seg at det brant i annen etasje, sier utrykningsleder Einar Ordahl i Øvre Romerike Brann og Redning.

Eneboligen, som består av to fulle etasjer og en loftsetasje, ligger i Kalsegghagan.

– Det har brent hull i gulvet og taket. Brannårsaken kjenner vi foreløpig ikke til, sier Ordahl.

Politiet etterforsker

Han sier politiet rutinemessig vil etterforske brannårsaken.

– Hvor lang tid tok det før dere hadde kontroll på boligbrannen?

– Jeg har ikke notert tider på det, men det tok nok rett i overkant av 45 minutter. Vi måtte sage hull i taket for å komme til.

Samtlige brannmannskaper i Eidsvoll deltok i slukningsarbeidet. Vaktlaget fra brannstasjonen på Jessheim var også med.

– Det er vanlig prosedyre nå at laget i Eidsvoll og laget på Jessheim kjøres fast. Da det var bekreftet bygningsbrann ble det i tillegg kjørt fullt i Eidsvoll, sier utrykningsleder Einar Ordahl.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.