Småbruket i Finstadgutua 5 på Finstad i Eidsvoll er på nær 21 mål, og har låve med stallplasser, dobbeltgarasje, utvendig svømmebasseng og godt vedlikeholdt bygningsmasse. For å nevne noe.

– Håper vi ikke gjør noe dumt nå. Vi selger for å flytte til byen. Barna blir studenter, og det er svært dyrt å leie seg noe i Oslo. Derfor blir hele familien med på flyttelasset til Sørenga, sier Hystad Ulsletten til EUB. At de bor på et sted mange kan tenke seg viser den formidable interessen etter at annonsen ble lagt ut på Finn.no fredag ettermiddag. I skrivende stund har det vært 12.000 visninger på annonsen. I tillegg har eiendomsmegler Kristian Kåstad Hansen i DNB Eiendom mottatt 20 direkte henvendelser.

LES OGSÅ: - Vi liker å kalle det indrefileten i området

Sjeldent objekt

– Det er allerede flere avtalte privatvisninger, sier han.

– Hva vil du si om eiendommen?

– Den tilfredsstiller etter min mening alle kravene i drømmen om det gode livet på landet. Det er sjelden du får et slikt objekt med så kort reisevei til Oslo. Eiendommen er på rett under 21 mål, noe som gjør at det ikke kreves konsesjon. Hvem som helst kan kjøpe, sier Kåstad Hansen.

Våningshuset er over to plan, pluss kjeller og et gråmalt låvebygg med mye lagringsplass, i tillegg til stall med fire hestebokser.

– Til hestene er det to flotte beiteområder, hvorav ett er inngjerdet og ett er utstyrt med strøm, sier Kåstad Hansen.

LES OGSÅ: 1,15 millioner over takst

– En sjelden sjanse

Prisantydningen er satt til 6.950.000 kroner.

– Vi håper og tror at eiendommen blir solgt etter første visning, men det er viktig å presisere at selger ikke har dårlig tid.

– Er det vanskeligere å selge eiendommer i denne prisklassen?

– Det er ikke unormalt at eiendommer i denne prisklassen kan ta noe lengre tid enn generell omløpshastighet i kommunen. Når det er sagt, tror jeg likevel ikke det blir tilfelle her. Dette er en sjelden sjanse, noe som jeg også tror interessentene der ute er klar over. Folk som vil kjøpe en slik eiendom har gjerne ventet på det rette objektet i flere år. Dette er en familieidyll til leilighetspris for Oslo-markedet, sier han.

Familien som selger gjør det med tungt hjerte.

– Vi har hytte på Dombås, og kommer helt sikkert til å reise innom. Men det er ikke sikkert vi klarer det før det har gått noen uker. Vi har stortrivdes der, sier Hanne Iren Hystad Ulsletten.

Flere i samme prissjikt

Det ligger rundt 20 objekter ute for salg over 6,5 millioner kroner på Øvre Romerike nå.

De tar gjerne litt lengre tid å selge. Her er noen av objektene i denne prisklassen som ligger ute for salg i øyeblikket:

 • Karisvingen 27, Jessheim. Enebolig. 7.650.000. 
 • Sørholtvegen 4b, Jessheim. Enebolig. 8.900.000.
 • Kverndalsvegen 33, Jessheim. Enebolig. 6.500.000.
 • Gotaasalleen 13, Jessheim. Leilighet. 7.490.000.
 • Jessheim Panorama, Jessheim. Leilighet. 6.990.000.
 • Charles Kings veg 3a og b, Jessheim. Enebolig. 8.990.000.
 • Yes Heim, Jessheim. Leilighet. 7.500.000.
 • Skogmotoppen 38, Jessheim. Enebolig. 7.800.000.
 • Skogmokanten 13, Jessheim. Enebolig. 10.500.000.
 • Karibakken 14 C, Jessheim. Enebolig. 6.890.000.  


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.