Derfor mener hun det haster med å få på plass gode nok opplærings-muligheter i Ullensaker.

– Jeg synes det er ganske skremmende. Det er store forskjeller på barneskolene i Ullensaker, noen får nok, mens andre får langt under minimum, sa Engely da hovedutvalg for teknisk, idrett og kultur diskuterte svømmehall-saken mandag kveld.

Høyres Hans Jørgen Borgen påpekte at svømming er 90 prosent uorganisert.

– Dermed er det viktig å bygge et anlegg for alle. Svømmeopplæring og folkehelse er det viktigste, sa Borgen.

Asbjørn Gundersen (Ap) sa at for han er det en forutsetning at svømmehallene på Allergot og Nordby blir lagt ned.

– De vil kreve store investeringer før de er i brukbar stand.

Trond Arve Fjell fra Frp sa at han mener Ullensaker trenger en ny svømmehall.

– Men jeg tror vi må diskutere nedleggelse av eksisterende svømmehaller og byggingen av en ny som forskjellige saker.

Hovedutvalget ble enige om å ta rådmannens innstilling til orientering, og stemte dermed ikke over realpolitikken. Dermed overlot utvalget den reelle diskusjonen til formannskapet og kommunestyret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.