• ROS: Per Ragnar Lien, Nannestad bygdeliste, likte «sykehjemsmiddagen» som ble servert til kommunestyrerepresentantene.

– Nå fikk vi en forsmak på den maten som venter oss på sykehjemmet. Fiskeboller har egentlig ikke vært min favoritt, men du verden, dette smakte veldig godt. Jeg har ingen bekymringer for maten hvis jeg havner på sykehjemmet en gang i framtida, sier Jan Haugerud, kommunestyrerepresentant for Ap.

Haugerud viste også til forrige ukes møte i Formannskapet, hvor medlemmene fikk lammefrikassé, også det dagens meny på Nannestad sykehjem.

TAKKET FOR MATEN

– Det smakte også kjempegodt, sier Haugerud, som på vegne av hele kommunestyret takket for maten.

Han fortalte deretter om rutinene for måltider, kost og ernæring ved Nannestad sykehjem, og kost- og ernæringsplanen som er vedtatt.

– En dag ble det servert ost, kjeks og rødvin. De er virkelig kreative på sykehjemskjøkkenet, sier Haugerud.

LES OGSÅ: Nannestad sykehjem: Festaften med treretters og Elvis på menyen

GODT FORNØYD

Frøydis Brekke, kommunestyrerepresentant for Høyre, er svært godt fornøyd med maten som blir servert på Nannestad sykehjem.

– Middagen var veldig god. Fiskebollene var ikke bare mel og vann. Og tilbehøret var godt. I Formannskapet sist uke fikk vi lammefrikassé, og den var aldeles nydelig, sier Brekke.

KVALITET

Hun forteller at hun har sett på ei ukes meny.

– Den besto av kvalitet. Kjøkkenet på Nannestad sykehjem har absolutt ikke noe å skamme seg over. Vi har også fått tilbakemeldinger fra både beboere og pårørende som roser maten. Jeg er glad for at det serveres mat som blir lagd på stedet, og at vi har dyktig personale på kjøkkenet. Dette skal vi sette pris på alle sammen i Nannestad Maten er både ernæringsmessig og smaksmessig veldig bra, sier Brekke.

INNBYDENDE

Per Ragnar Lien, fra Nannestad bygdeliste, roser også maten han fikk servert.

– Det er lenge siden jeg har spist fiskeboller, men dette smakte godt. Det var innbydende og godt sammensatt, forhåpentligvis næringsrikt også. Hvis dette er nivået på sykehjemmet er det oppløftende. Det veldig flott for dem som bor der, sier Lien.

LES OGSÅ: Nannestad med fylkets første livsgledesykehjem

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.