Torsdag formiddag kom hun kjørende fra Sundet i en Toyota Hilux med firehjulsdrift. I den krappe svingen i Eggerskjæringa skjedde ulykken.

– Jeg kjørte bare i 55 km/t. Så gikk bilen rundt. Jeg fikk en umotivert sladd på bilen, og trodde ett av dekkene hadde eksplodert. Det skjedde i løpet av noen sekunder, sier Forsberg Tufte. Hun forteller at ferden først gikk over i venstre kjørebane. Da begynte hun å rette opp.

– Antakeligvis rettet jeg opp for mye. Det endte i hvert fall med at jeg gikk rundt og havnet på taket i grøfta på høyre side av veien, sier Forsberg Tufte. Bilen ble totalskadd i ulykken. Forsberg Tufte har ryggsmerter, men håper dette etter hvert vil gå over. Hun har beholdt førerkortet etter ulykken. Det betyr at politiet har vurdert det dit at det ikke er hun selv som har gjort noe galt.

– Hvis dette er en sving det har skjedd en del ulykker bør veimyndighetene se nærmere på den. Selv er jeg sjeleglad for at det ikke kom noen kjørende i motgående kjøreretning da ulykken skjedde. Jeg vil også rette en stor takk til noen Nokas-ansatte og andre som stoppet og hjalp meg. Det er jeg takknemlig for, sier Eva Forsberg Tufte. Det er satt opp skilter som varsler glatt veibane i begge kjøreretninger i det aktuelle området i løpet av de siste dagene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.