Ketil Nordengen (50) er enstemmig innstilt som ordførerkandidat for Høyre ved kommunevalget høsten 2015. Willy Kvilten var utfordrer.

- Vi i Høyre tror Ketil skal vinne valget for oss. Han er en veldig spennende kandidat som kan bringe Ullensaker videre fra neste høst. Han er høyt skolert, har bred erfaring fra politikken, og hans næringslivsbakgrunn er viktig, sier Tim Holmvik, leder av nominasjonskomiteen.

Glad

Nordengen er svært glad for tilliten fra en enstemmig komité.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Det er utrolig hyggelig at det er en enstemmig komité bak innstillingen. Jeg er sikker på at vi får et fint team, med Willy Kvilten og alle andre, som gjør at vi står sterkt rustet fram mot kommunevalget, sier Nordengen, vel vitende om at medlemmene har siste ordet på nominasjonsmøtet den 10. april.

- Jeg smører meg med tålmodighet, og vet godt at et vedtak kun gjelder til det neste er fattet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.