- Er det tilbud Kløfta ikke har, mens om folk vil ha, spør daglig leder Rita Fjeld Hovden i Ullensaker Frivilligsentral i sin jakt på gode innspill fra publikum.

– Hvorfor spør du om det?

– Vi vil gjerne bidra og har planer om aktivitet i velhuset hver mandag, selvsagt i samarbeid med Kløfta Vel. Det kan være alt fra lesesirkel, datakurs, mobiltelefonkurs, gågrupper og hva som helst. Poenget er å lage en positiv og god møteplass for alle, men vi vil selvsagt ikke starte noe som finnes fra før. Dette skal være et supplement og vi begynner mandag 6. mars, påpeker hun.

TRENGER INNSPILL

– Hvorfor ikke bare starte noe?

– Poenget er at publikum selv må komme med ideer. Jeg har ikke alle svarene på hva som trengs. Og det er selvsagt viktig at folk stiller opp når vi har startet, ellers blir det ikke noe av, sier Fjeld Hovden.

– Det er da aktiviteter på for eksempel Kløfta Bo- og aktivitetssenter allerede. Er ikke det nok?

– Nei, for det finnes grupper der ute som ikke er i deres målgruppe. Unge mennesker for eksempel. Her er alle velkomne uansett bakgrunn, alder og interesser, sier hun.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.