Uhellet skjedde på fylkesveg 177 ved Holt mellom Eidsvoll og Minnesund onsdag morgen.

Ingen personer ble skadet, og det ble heller ingen skader på bilen.

– Jeg var på veg mot Minnesund med et lass med leca-paller, forteller Lysgård.

– Da jeg kom rundt en sving, løp to elger ut i vegen. Jeg måtte svinge unna, og da kom hjulene utenfor asfaltkanten. Der var det helt bløtt, og den 50 tonn tunge ekvipasjen sank ned.

Trekkvogna sto ikke mer fast enn at den kom opp ved egen hjelp etter at hengeren var koblet fra. Men en bergingsbil måtte til for å få tilhengeren opp på vegen igjen.

– Nå må jeg vel ut med ei tabbebløtkake på jobben, sier den uheldige sjåføren.

Det var lite trafikk på vegen, og uhellet skapte bare ubetydelige, trafikale problemer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.