Senest natt til søndag var skilt flyttet på og veglys tuklet med.

– Noen synes nok det er veldig morsomt å omdirigere trafikken med kjegler og sperremateriell i alle retninger. Det har også vært innbrudd i trafikklysenheten, og lysene ble gjort om på. Dette er straffbart og kan potensielt være svært alvorlig, sier Sandvold ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor.

Vurderer anmeldelse

Arbeidene pågår i området for å lage gang- og sykkelveg fra Vilberg til Finnbråten langs fylkesveg 181. Statens vegvesen og entreprenøren på stedet har vurdert å anmelde forholdene, men håper nå at en sak i lokalavisen kan få folkene bak til å slutte med tulleskiltingen.

– Trafikken er blitt ledet til steder der det ikke er mulig å kjøre bil, blant annet utfor veien, sier Sandvold. I helga er det Sund-dager i sentrum.

Sandvold sier politiet vil holde et ekstra øye med vegprosjektet i Børstadbakken i den forbindelse.

lystige sammenkomster

– De siste ukene har vi sett at skiltingen er blitt justert i forbindelse med lystige sammenkomster i Sundet. Derfor vil vi være ekstra på vakt i helga.

LES OGSÅ: Alt er klart for Sund-dager

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.