• MØKK: I turstien mellom Oppsalteiet og Mistberget ligger det mye hundemøkk. Foto: Wenche H. T. Fredriksen

Sammen med Randi Føleide Nesse går Fredriksen ofte tur på stien fra Oppsalteiet til Mistberget med hundene sine. Det er det også mange andre som gjør, med eller uten hund.

FLAUT

– Som hundeeier er det flaut å gå der. Jeg er oppgitt over folk som lar hunden gjøre fra seg uten å fjerne møkka fra stien. Det er ikke så vanskelig å plukke det opp i en pose og ta det med seg, sier Fredriksen.

Tirsdag før påske var hun på én av sine mange turer, og da vare det masse møkk.

HAR BEGYNT Å LUKTE

– Jeg ble oppgitt og fortvilet. Når snøen smelter kommer det jo fram mer og mer av møkka som er lagt igjen i løpet av vinteren. Dette er ikke særlig hyggelig. Hundeeiere må vise hensyn når de ferdes der andre også ferdes. Det er jo også familier med barn som bruker stien, og det er lite hyggelig for barna å møte på dette. Nå har det begynt å lukte også. Jeg gruer meg til hvordan det blir videre, sier Fredriksen.

Føleide Nesse og Fredriksen ber nå innstendig om at alle hundeeiere fjerner etterlatenskapene fra hundene.

– Såpass bør man klare, sier Fredriksen.

LES OGSÅ: Hunder trenes til å redde liv i skraphaugen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.