– Folk må følge med, og reparere eventuelle lekkasjer, oppfordrer kommunen.

MANGE REAKSJONER PÅ REGNINGENE

– Selv en usynlig lekkasje i do fører til et vannforbruk på 100 kubikkmeter i løpet av ett år. Det betyr en merkostnad på nesten 5.500 kroner, forteller avdelingsleder Alexander Vatnehagen og konsulent Benny Gustavsson i Eidsvoll kommunen.

– Det er sluttavregninga for året som nå er kommet. Det har ført til mange reaksjoner fra folk som synes regninga er blitt for stor.

– Vi har hatt så stor pågang at vi har satt inn ekstra ressurser for å svare, forteller Vatnehagen.

– Vi har eksempel på regninger helt opp til 70.000 kroner, forteller Gustavsson.

KONTAKT KOMMUNEN VED AVVIK

– Vi følger med på de rapporterte måleravlesingene, og tar kontakt dersom vi oppdager store endringer fra foregående år. Har forbruket gått mye ned, kan det indikere at måleren har stoppet. Har det gått mye opp, kan det tyde på lekkasje, forklarer Gustavsson.

– Hvis noen føler de har fått unormalt stor regning, bør de kontakte oss og søke om reduksjon av regninga, forteller Vatnehagen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.