• FØLGER SITUASJONEN TETT. Ordfører John-Erik Vika (Sp) følger tett med på vannet i Råholt bad.

– Vi har hatt møter om vannsituasjonen og utfordringene, blant annet med Eidsvoll Svømmeklubb. Det er foretatt en del justeringer på systemene i Råholt Bad, og disse må nå få virke en stund før vi eventuelt må vurdere å ta andre grep. Vi følger situasjonen tett, sier ordfører John-Erik Vika (Sp).

Han sier det vil være et alternativ å skifte til klor dersom det skulle vise seg at de tekniske justeringene ikke skulle føre til en vannbedring over tid.

– Det er riktig at det har vært en del utfordringer over tid, og vi har fått tilbakemeldinger fra flere. Spesielt Eidsvoll Svømmeklubb har erfaringer over tid det er verdt å lytte til. Vi har også vært i møter med leverandøren, og har tro på at alt skal fungere som det skal framover, sier Vika.

– Det er politisk vedtatt at Eidsvollhallen og Råholt bad drifter klorfritt med PoolSan. Og inntil eiendomsavdelingen foreslår for kommunestyret at dette eventuelt skal legges om, så fortsetter vi med det klorfrie alternativet, sier daglig leder Jan-Christian Ulleberg ved Råholt bad.

LES OGSÅ: Bekymret for omdømmet til Råholt bad