– Det er en fotgjenger i slutten av tenårene som er påkjørt. Påkjørselen skal ha skjedd i fotgjengerovergangen i Eidsvollvegen like ved brannstasjonen, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt.

Like etter klokka 8 onsdag morgen rapporterte Øst politidistrikt om ulykken på Twitter:

«Eidsvoll, fylkesveg 181, ved Myhrer (ved brannstasjonen) har det vært en trafikkulykke. En person er påkjørt av bil og nødetatene er på stedet. Foreløpige meldinger tyder på at det ikke er alvorlig personskade», meldte de.

Da EUB passerte ulykkesstedet noen minutter etterpå var politiet allerede i gang med å gjøre undersøkelser.

– Fotgjengeren er kun lettere skadd og skal kjøres til legevakt, opplyser Samuelsen.

Han forteller at føreren av bilen som var involvert er en kvinne i 40-årene.

– Hun opplyser at hun ikke så gutten i fotgjengerovergangen. Førerkortbeslag blir nok vurdert, men det er ikke konkludert noe i forhold til det foreløpig, sier operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.