– Siden lanseringen har salget gått over all forventning, og prosjektet har blitt godt mottatt av markedet. Noen av dem som har kjøpt kommer fra lokalmarkedet, men vi har også hentet inn mange nye beboere til Nordkisa. Folk som i dag bor i Nannestad, Eidsvoll, Nedre Romerike og på Jessheim, sier Rune Gulbrandsen, salgssjef i Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS.

Han forteller at de første boligkjøperne allerede har begynt å flytte inn. Før jul flytter ti familier inn i området.

– Det er mye snakk om at boligmarkedet er dårlig, men Kisamoen er et bevis på at dette ikke er riktig, sier Gulbrandsen. Totalt skal de selge 108 boliger på Kisamoen. Salget så langt har fordelt seg slik: 18 leiligheter, fire 2-mannsboliger, fem eneboliger i kjede og to eneboliger. Et salg på 33 boenheter betyr at over halvparten er solgt i det første byggetrinnet som ble lagt ut.

LES OGSÅ: Bygget drømmeboligen da barna flyttet ut

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.