– Det har vært en hendelse der noen elever har utagert på Råholt ungdomsskole. Politiet har vært der og snakket, både med ledelsen og elevene, sier operasjonsleder Stine Bjerke i Øst politidistrikt.

EUB har i det siste omtalt flere alvorlige voldsepisoder ved Råholt ungdomsskole. For flere skal det ha gått så langt at de har sett seg nødt til å betale penger for å slippe å slippe unna juling. Mandag skjedde altså en ny hendelse på ungdomsskolen – dette til tross for massiv oppmerksomhet rundt temaet.

– Det var to elever på ungdomstrinnet som var involvert. Dette blir viderebrakt til forebyggende avdeling ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor, som vil følge opp elevene videre, sier Bjerke.

Det har ikke lyktes EUB å få en kommentar fra skolens ledelse.

LES OGSÅ: Broren ble overfalt og slått ned for 13 år siden. I februar opplevde Marius det samme

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.