Inger Kronen Tveranger har vært konstituert i stillingen fra januar i 2017. Hun har vært tilsatt i Ullensaker kommune fra 2015 og har bred ledererfaring og kompetanse fra fagområdet fra blant annet Sørum kommune.

Yngve Rønning kommer fra stillingen som områdeleder innenfor skole og barnehageområdet i Ullensaker kommune. Der har han vært tilsatt siden januar 2017. Han har siste periode vært konstituert innenfor området.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått to så dyktige medarbeidere til å lede disse to viktige områdene, sier rådmann Rune Hallingstad.

– Det at vi klarer å rekruttere interne medarbeidere til slike stillinger sier noe om hvilken kompetanse vi har i organisasjonen. Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle samarbeidet med Inger og Yngre i tiden framover, sier rådmannen.

Inger og Yngve startet formelt opp i stillingene 15. oktober.

– Det har vært mange gode søkere til stillingene, og det har vært gjennomført en god prosess for å sikre at de riktige ansettelsene gjøres. Ansettelsesutvalget bestående av rådmann, personalsjef og hovedtillitsvalgt for fagforbundet har gjennomført en rekke intervjuer og gjort sine vurderinger. Et enstemmig ansettelsesutvalg har nå konkludert med å tilby stillingen som kommunaldirektør for skole og barnehage til Yngve Rønning og stillingen som kommunaldirektør for plan, kultur og teknikk til Inger Kronen Tveranger, står det i en melding fra Ullensaker kommune.

Kronen Tveranger og Rønning etterfølger henholdsvis Erlend Eggum og Gry Sjødin Neander.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.