Ordfører Harald Espelund gleder seg til helgen som i stor grad er en dugnad med lokale krefter.

– Her skal det bli liv og røre over store deler av sentrum. Det blir sang og musikk fra flere scener og representanter for de mange aktive lag og foreningene vi har i kommunen vil vise seg fram, sier han.

- Her skal du kort og godt få vite hva den nye byen og kommunen den er en del av har å by på, sier den populære ordføreren.

Historisk sjanse
Han vil sjøl få med mest mulig av det som skjer, men erkjenner at det kan bli vanskelig å nå over alt som foregår rundt om i sentrum fra formiddag til langt på kveld både lørdag og søndag. Han regner heller ikke med å bli alene.

– Jeg regner med at det vil bli godt med folk. Dette er en historisk sjanse til å få være med på noe som bare skje en eneste gang. Jessheimdager har vi hvert år, men bymarkering er det bare denne helgen, påpeker Espelund.

Bysang og fyrverkeri
Vil du møte ordføreren, er det helt sikkert at han blir å finne på scenen ved rådhuset lørdag kveld. Der vil han foreta den offisielle markeringen av bystatus, og kammerkoret Kolon skal synge den nye bysangen.

Dagen avsluttes med et spektakulært fyrverkeri som presenteres i samspill med Hovin Musikkorps.

– Gled dere! Dette blir en fest vi vil huske og som vi kan være stolte av, slik vi også skal være stolte av vår egen by, understreker ordfører Harald Espelund.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.