Snart kommer det minibank ved de gamle lokalene til Totens Sparebank i Sundgata.

Siden Totens Sparebank flyttet fra Råholt til Sundet tidligere i år, har det ikke vært minibank i Sundet. Totens Sparebank har lovet dyrt og hellig at de skal fortsette med tilbud om å ta ut kontanter. Eidsvollinger har purret både til EUB og sparebanken.

LES OGSÅ: Hit flytter banken

Siden da har Totens Sparebank vært i forhandlinger om leie av lokaler til minibanken, og nå kan de endelig fortelle at leiekontrakten er signert.

– Det blir minibank i Sundgata 13. Vi er glad for å få det ordnet nå, og lei oss for at det har tatt litt tid, forteller avdelingsbanksjef Åsmund Eidskrem.

Men man må fortsatt smøre seg med bitte litt tålmodighet. Minibanken må klargjøres med oppkobling og det hele, og vil være klar til bruk rundt månedsskiftet januar/februar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.