Ved 20.40-tiden begynte telefonene å strømme inn til operasjonssentralen på Romerike.

– Da ringte det jevnt. Meldingene gikk på at en bil kjørte sørover i nordgående kjørefelt på E6 fra krysset på Dal i Eidsvoll. Vi sendte ut flere enheter, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt på Romerike.

Mens politiet var på vei fikk politiet kl 20.46 melding om en trafikkulykke front-mot-front rett sør for Mogreinakrysset.

– Vi var raskt på stedet. To personbiler frontkolliderte. Det var én person i bilen som kjørte i feil kjøreretning, og totalt tre personer i den andre bilen. Alle skal ha kommet seg ut av bilene, og ingen er alvorlig skadet, sier operasjonslederen.

Én person ble kjørt til Ahus, og de tre andre til lokal legevakt for sjekk. Fører av den ene bilen anmeldes og førerkortet ble beslaglagt.

Ved 21-tiden var begge felt helt stengt i forbindelse med berging. Klokken 21.30 melder politiet at begge felt er åpne igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.