Etter sju år med ubetinget suksess legges gårdsmarkedet Nordgardsmartnan på is på ubestemt tid.

– Det stemmer at vi tar en pause, men vi har ikke satt noe endelig punktum. Vi er veldig glade i «prosjektet» vårt, men det tar så innmari mye tid, sier Marthe Ruud i arrangørstaben.

Nordgardsmartnan har vært svært populært, og hundrevis av tilreisende fra fjern og nær har møtt opp på gårdsmarkedet på Frilset i Eidsvoll.

– I år er vi kommet til at det er på tide å prioritere annerledes. Det føles litt skummelt og rart på en måte, men samtidig veldig godt. Sju år er veldig lenge, og vi har hatt sju år med fantastisk suksess. Vi må noen ganger klype oss litt i armen for å våkne og se hva vi faktisk har fått til på Nordgard`n. Men tenk; I år kan vi slippe helt å følge med på yr.no. Været betyr ingenting, sier Marthe Ruud videre.

Verken hun eller noen av de andre initiativtakerne utelukker at Nordgardsmartnan kommer tilbake.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.