Eneboligen i Siggerudhagan 63A er fra 1987, ligger innerst i en blindveg og trakk massivt med folk på visning. Nå er den solgt for 4,5 millioner kroner–700.000 over prisantydning.

– Vi merket tidlig at det var god interesse rundt boligen og så for oss at vi kanskje kunne få flere budgivere. Her var det fem budgivere. Alle parter var veldig fornøyde. Det er en kjempefin bolig som jeg håper de nye eierne vil trives godt i, sier Kristina Birkeland, daglig leder og eiendomsmegler i Aktiv Eiendomsmegling Råholt. Hun tror årsaken til at boligen fikk god interesse skyldes beliggenheten og ikke minst type bolig.

De ti dyreste

– Den er veldig fin og har god størrelse og planløsningen er perfekt som familiebolig, sier Birkeland. Her er de ti dyreste eiendommene for salg på Øvre Romerike i øyeblikket:

1. Bønsbakken 19, Bøn. Prisantydning: 17.500.000.

2. Gardermovegen 127, Nannestad. Prisantydning: 14.500.000.

3. Dampsaga Allé 4, Jessheim. Prisantydning: 11.990.000.

4. Kjeld Stubs veg 5, Jessheim. Prisantydning: 11.000.000.

5. Idretten 14, Jessheim. Prisantydning: 10.800.000.

6. Vilbergskogen 602, Eidsvoll. Prisantydning: 9.500.000.

7. Trondheimsvegen 100 A, Jessheim. Prisantydning: 9.000.000.

8. Dampsaga Allé 4 B, Jessheim. Prisantydning: 8.990.000.

9. Gardermovegen 17 A, Jessheim. Prisantydning: 8.950.000.

10. Gamle Hadelandsveg 97, Maura. Prisantydning: 8.890.000.

Gikk 750.000 over

Nylig gikk også småbruket Aspelien i Gullverket over prisantydning. Dette ble solgt 750.000 over.

– Det er en veldig god beliggenhet i området og et meget sjarmerende gårdstun. Også er nok nærhet til Eidsvoll stasjon med meget gode togforbindelser mot Oslo og Gardermoen en faktor ved salg i Gullverket, det vil si nærhet til jobber for de aller fleste. I tillegg trigger en småbruksdrøm mange der ute, sier Kai Olav Ryen, avdelingsleder for Eiendomsmegler 1 på Råholt. Han sier boligmarkedet på Øvre Romerike virker å være godt fungerende for tiden.

– Vi har få eiendommer som har ligget lenge usolgt, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.