– Vi ønsker ikke å henge ut noen, men ønsker å informere om hvordan man kan bedre tilgjengeligheten for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det er svært ofte små og enkle grep som skal til for at et kontor eller lignende blir enklere å komme seg inn i for en synshemmet eller bevegelseshemmet, sier Grethe Slettmoen (KrF), leder for Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne, tidligere Rådet for funksjonshemmede.

Det er sendt ut et brev til alle gårdeiere og næringsdrivende i bygda med informasjon om at medlemmer fra rådet vil komme på besøk. Hun understreker at rådet vil være en medspiller, og at målet ikke er å «ta» noen.

– Med enkle tiltak kan Nannestad skal bli en enda bedre bokommune, sier Slettmoen.

Rådet består i tillegg til Grethe Slettmoen av Odd Blakkisrud, Odd Johansen, Knut Nordengen, Christian Bendz (H) og Åse Olsen.

LES OGSÅ: Nannestad sentrum: Kan bli opptil 600 nye boenheter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.