• BRA: Eieren av stasjonen, Bjørn Arne Sandholt, gleder seg over gjenåpningen sammen med daglig leder Anett Furuseth
  • SITTEGRUPPE: - Det er fint at gatekjøkkenet er åpnet igjen, sier mangeårig kunde Jarle Pedersen og prøver den nye sittegruppa sammen med daglig leder Anett Furuseth.

Gatekjøkkenet har vært stengt siden oktober i fjor, mens bensinstasjonen kun har vært tilgjengelig for betaling med kort.

Nå er stasjonen pusset opp og gjenåpnet. Heretter skal stasjonen være åpen til langt på kveld i alle ukas sju dager.

– BRA MED NY VIRKSOMHET

– Det er bra det har blitt liv her igjen, sier eieren, Bjørn Arne Sandholt.

– Det er hyggelig at stasjonen er gjenåpnet. Dette trenger vi, sier Jarle Pedersen som har vært fast kunde på stedet i mer enn 30 år.

TRE FASTE, FEM EKSTRA

Den nye leietakeren er Energi 1 AS med Heidi Martinsen i Eidsvoll som eier.

Stasjonen har tre fast ansatte og fem ekstrahjelpere med Anett Furuseth på Dal som ny daglig leder. Hun har tidligere i mange år vært butikkleder i Skoringen på Jessheim.

– Det er utfordrende og spennende å prøve noe nytt. Jeg takket ja med det samme jeg fikk tilbudet, sier Furuseth.

MAT OG DRIKKE

Det nye gatekjøkkenet tilbyr tradisjonelle kiosk- og gatekjøkkenvarer, både til å ta med hjem eller for spising på stedet.

– Vi har brukt mye tid og arbeid på å pusse opp. Nå har vi også satt inn sittegrupper der kundene kan slå seg ned for en matbit, drikke og en prat, sier Anett Furuseth.

– Vi vil ha fokus på et godt utvalg av mat og drikke, og satser stort på kuleis, softis, kaffe, frappe (skumdekket iskaffe) og slush i tillegg til burgere og pizza og gatekjøkkenmat for øvrig, sier hun.

– Vi skal være størst i Eidsvoll på is og frappe, reklamerer daglig leder Anett Furuseth.

BILVASKETILBUD TIL VÅREN

Bensinstasjonstilbudet vil foreløpig være begrenset til drivstoff-fylling og salg av bilrekvisita, men også der er det planer om utvidelser.

– Til våren skal vi sette inn en stor og topp moderne bilvaskemaskin, forteller Anett Furuseth.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.