– Jeg ønsker å forsere dette. Når elever og ansatte kommer til det som framstår som en ny skole til høsten ville det være trist å møte de gamle og slitte pultene. Dette er noe som uansett måtte komme om et par år. Med nytt interiør og pulter er det også kanskje litt enklere for elevene å ta vare på det. Jeg håper alt skal være på plass til skolestart, sier Thue.

Han foreslår derfor å bevilge drøyt én million kroner til dette allerede nå.

– Det blir nye pulter og en del utstyr til musikkundervisningen, sier Thue.

Etter alt å dømme blir det flertall for hans forslag når det skal behandles av formannskapet.

Rehabilitering og utvidelse av ungdomsskolen har pågått en tid. Skolen blir utvidet med 1.500 kvadratmeter, og budsjettet er på 162 millioner kroner. inkludert et kulturtilbygg til kommunehuset,

Nuskos flytter også fra tidligere Nannestad alderspensjonat til den «nye» skolen til høsten.

LES OGSÅ: Ordfører Hans Thue: - Vi ser allerede nå at dette blir fint

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.