Bygging av benker, bruer og annen tilrettelegging for friluftsliv i Akershus er blant prosjektene som får tilskudd fra fylkeskommunen, melder akershus.no.

Fylkestinget har vedtatt å fordele én million kroner til tilretteleggingstiltak for å stimulere til økt fysisk aktivitet blant innbyggerne i Akershus.

LES OGSÅ: Fant 3000 år gamle beinrester i haugen

MANGE SØKERE

Fylkeskommunen mottok 33 søknader fra hele Akershus med en samlet søknadssum på over ti millioner kroner. Dette er de lokale mottakerne:

Ullensaker kommune har planer om oppgraderinger ved Nordbytjernet for 700.000 kroner, søkte om 100.000 og fikk 30.000. Raknehaugens Venner planlegger en opplevelsessti, og regner med å bruke 60.000 kroner. De søkte om 40.000 og fikk 20.000.

Eidsvoll Frivilligsentral vil bruke 220.000 kroner til et turstisamarbeid, søkte om 120.000 og fikk 50.000. Eidsvold Turn fotball vil bruke 500.000 kroner på ei friluftsløype. De søkte om 200.000 kroner og fikk 80.000.

Gjerdrum kommune vil bruke 500.000 kroner på å skape en sosial samlingsplass for friluftsliv. De søkte om 250.000 og fikk 70.000.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.