Det undervises i barnedans, klassisk ballett med tåspiss, jazz, moderne, hip-hop, newstyle og turn. Ballettsenteret har hvert år en stor forestilling på våren i Panorama Eidsvoll, hvor danserne får vise frem det de har lært. De yngste på forestillingen er 4 år og de eldste er ca. 45 år. Forestillingen vises hver kveld neste uke.

Noen av elevene danser opp til 12 danser hver dag hele uken, og det vises ca. 38 danser hver dag. Partiet Baby-ballett med de aller yngste barna har en egen forestilling på ballettsenteret. Dette er sesongslutt for alle kursene bortsett fra ballettsenterets kompani-partier som fortsetter treningen noen måneder til.

Eidsvoll ballettsenter har to kompanier (EBAS Jr. og EBAS), og et talentutviklingsprogram (TUP). Disse består av ca. 10 dansere pr. parti.

LES OGSÅ: Lørdag skal Eidsvoll Ballettsenter gjøre noe de ikke har gjort før

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.