OPPDATERING: Gutten funnet i god behold.

Da EUB var på stedet rundt 16.30-tiden, kunne politiets innsatsleder Ketil Lund høre over sambandet at gutten var funnet i god behold.

– Han hadde kommet tilbake til mor der hun holdt base ved Nordbytjernet. Hvor han har vært, kan vi ikke si noe om nå, sier han. 

FORSVANT

Det var mandag ettermiddag at alt av ressurser tilgjengelig var på søken etter den 10 år gamle gutten, som skal ha blitt borte fra familien da de gikk tur ved Nordbytjernet. 

- Vi har alt av mannskap på stedet. Luftambulanse, politihelikopter og dykkere fra brannvesenet, fortalte operasjonsleder Alexander Østerhaug i Øst politidistrikt til EUB i det leteaksjonen gikk for fullt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.