– Vi har ikke full oversikt over publikumsoppslutningen ennå, men det var ikke mer enn i underkant av 1000 som betalte inngangsbilletten til konsertene, sier Halvorsen.

Der er Eidsvold Turn fotball som står som festarrangør.

KJENTE BAND

Det var kjente band som spilte i Eidsvoll-natt. Etter Slagerkameratene, kom Vazelina Bilopphøggers på scenen, før Postgirobygget avsluttet ballet. Men det var ikke nok til å trekke folket til Sundet.

– Det er jo litt kjedelig at så få kommer. Det var fint vær, også. Synd at eidsvollingene ikke benyttet seg av denne muligheten, sier Halvorsen.

De som tok turen til Sundet så imidlertid ut til å kose seg: Se bildene fra kvelden her.

SKAL TJENE PENGER

Mens Markus og Martinus trakk 5000 for to år siden, hørte 2000 publikummere Åge Aleksandersen og Kurt Nilsen i fjor. I år dalte tallet til 1000.

– Underskudd kan vi ikke drive med. Vi har jo lagt opp til at vi skal tjene penger på disse arrangementene. Pengene kjøres tilbake til aktiviteter i klubben. Det er drivkraften i dette arbeidet, som krever mye av alle våre frivillige. Det koster mye energi og arbeid for å legge til rette for et slikt stort arrangement. Jobben er den samme enten det ender med over- eller underskudd, sier Halvorsen.

– Hva gjør dere nå? Blir det ingen Eidsvoll-natt neste år?

– Nå må vi sette oss ned og vurdere situasjonen. ETF er også medarrangør i Råholt-dagene, som i år er 24. og 25. august. Vi må se om dårlig oppslutning er en trend i tiden. Men som sagt – underskudd kan vi ikke drive med, sier Roar Halvorsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.