For kun femte gang på tredve seriekamper ble det ingen scoringer til de gulgrønne. Kristoffer Ødemarksbakken, som noterte seg for hat trick mot Arendal i forrige serierunde, oppsummerer bortekampen mot Levanger slik:

- Det ble litt for omstendelig. I dag virket det som at Levanger hadde mer innsats og vilje enn oss. Vi fikk aldri satt spillet vårt i førsteomgang og det ble mange brudd på midten, sier han og får støtte av assistenttrener Tomas Halvorsen.

- Kampen i dag var en svak prestasjon av oss, og vi må opp på et høyere nivå til neste kamp. Vi hadde litt for lite tempo i forflytningen defensivt og for lite initiativ foran ballfører, sier eidsvollingen.

Den LSK-klare Maura-gutten synes Kisa hevet seg litt etter pausen, men at de aldri kom i nærheten av nivået de har vist i de siste kampene. Kvalik-motstander Mjøndalen har påført Kisa tap i begge seriekampene i årets OBOS-liga.

- Nå skal vi ha en bra treningsuke der vi tar med oss revansjelyst til kampen mot Mjøndalen. Dersom vi spiller opp imot vårt beste har vi absolutt muligheter til å gå videre, sier "Bakken" før han legger til: - men da må vi opp mange hakk fra kampen mot Levanger.

Assistenttrener Halvorsen sier laget gleder seg til kamp mot Mjøndalen, selv om de er forebredt på å møte et bunnsolid lag.

- Vi har mye å revansjere etter to sure tap tidligere i år. Men vi har lært mye av de to foregående kampene mot Mjøndalen. De er farlige på overganger og er et ekstremt kynisk lag. I andreomgang i hjemmeoppgjøret var ballen ute av spill i 21 minutter og 36 sekunder, påpeker han.

TIDLIG BAKLENGS

Kisa-trener Vegard Skogheim gjorde tre endringer i elleveren fra sist. Espen Garnås, Jan Tore Amundsen og Markus Grødem fikk tillit fra start, mens Ciise Abshir, Nikolas Walstad og Sverre Martin Torp måtte starte kampen fra benkplass.

Ullsokningene tok et visst grep om kampen fra start. Likevel var det trønderne som stod for førsteomgangens eneste mål. Etter ni minutter la Levanger hardt inn fra venstre. Andreas Lykke Strand fikk avsluttet fra kort hold, men Stefan Hagerup serverte en god reaksjonsredning. Lykke Strand var imidlertid våken på returen og fikk pirket ballen over streken.

HUSKER DU DETTE: Kometen sendte fansen til himmels

Mot slutten av omgangen fikk Ull/Kisa et par gode utligningsmuligheter. Christian Aas fikk servert ballen rett utenfor straffefeltet og klinte til på direkten. Skuddet hadde retning vinkelen, men snek seg på utsiden av stolpen. Minuttet etter slo Niklas Sandberg inn fra høyre. Ballen lurte seg forbi Levangers keeper, men ble reddet på streken.

VONDT BLE VERRE

Etter 70 minutter fikk Levanger frispark midt på Kisas banehalvdel. Frisparket ble lempet inn i feltet hvor hjemmelagets toppscorer Robert Stene headet inn sitt 15. mål for sesongen. Det ble ofte litt for omstendelig med Ull/Kisa, men få minutter før slutt burde reduseringen kommet. Mats-Andre Kaland ble spilt igjennom og banket til på direkten. Keeper reddet og gav retur. Kaland var først på ballen og ga den videre til Kristoffer Ødemarksbakken. Fra tre meter fikk han dårlig treff og sendte ballen over mål.

BORTEKAMP MOT MJØNDALEN

Samtidig som Ull/Kisa tapte mot Levanger hadde Mjøndalen besøk av Elverum. Bruntrøyene fra Buskerud vant kontrollert 3-0 og sikret tredjeplassen på tabellen og hjemmekamp i kvalik-kampen mot Ull/Kisa. Jessheim-laget endte på sjetteplass og må dermed ta turen til Isaksen stadion i Mjøndalen kommende helg. OBOS-ligaens andre kvalik-oppgjør står mellom Ranheim – Sandnes Ulf.

KAMPFAKTA

OBOS-ligaen

Levanger - Ullensaker/Kisa 2-0 (1-0)

Levanger stadion, 719 tilskuere

Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL

Mål:

1-0 9. min.: Andreas Lykke Strand

2-0 70. min.: Robert Stene

Gule kort: Bent Sørmo, Joachim Osvold, Levanger. Espen Garnås, Ull/Kisa

Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Espen Garnås, Jan Tore Amundsen – Christian Aas, Nicolay Solberg (Ole Kristian Langås fra 55.), Niklas Sandberg, Magnus Grødem (Sverre Martin Torp fra 34.), Kristoffer Ødemarksbakken – Andreas Aalbu (Herman Henriksen fra 73.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.