Totalt får linje 838 120 nye ukentlige avganger og bidrar til at forbindelsen fra Årnes via Jessheim til Oslo Lufthavn, styrkes, melder Ruter.

Seks avganger i timen

Linje 838 får seks avganger i timen mellom Jessheim og flyplassen på ukedagene. Linje 818, 838 og 855 kjører tre ulike traseer ut fra Jessheim mot Oslo Lufthavn to ganger i timen.

Dette er alle endringene på Øvre Romerike:

331 Oslo lufthavn – Olavsgaard – Oslo får to nye morgenavganger fra Oslo, som fortsetter til Søndre Berger etter Skedsmokorset.

332 Oslo Lufthavn – Skedsmokorset – Oslo. Avgangen fra Helsfyr kl. 07:27 erstattes av linje 331.

838 Årnes – Oslo Lufthavn får dobbelt så mange avganger, og kjører hver halvtime mellom kl. 06 og 18:00 mandag – fredag.

831 Herbergåsen – Kløfta stasjon får endrede avgangstider i retning Kløfta.

821 Fenstad/Eidsvoll – Årnes får endrede avgangstider i retning Årnes.

815 Hurdal – Oslo Lufthavn (– Jessheim). Avgangen fra Erikstellet kl. 14:20 kjører fem minutter tidligere fra alle holdeplasser til Hurdal skole på skoledager.

Endrede avgangstider på skolebusslinjene: 3683, 3831, 3542, 3538, 3783, 3637 og 3781.

Passasjerer kan bli bøtelagt for manglende bruk av bilbelte i buss: Allikevel kan man stå i midtgangen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.