• TEKNISK: I tillegg til å kontrollere bilbeltebruk var det tekninsk kontroll.

I alt 674 kjøretøy kontrollert for beltebruk. Bare én fører kjørte uten bilbelte.

– Dette var et oppløftende resultat. Derimot er folk sløve med fjerne is og snø fra bilen før de begynner å kjøre, sier Dag Helge Dybvad fra Statens vegvesen, Jessheim trafikkstasjon.

I alt 13 bilførere fikk bruksforbud på grunn av snø og is på tak og vinduer.

– De kunne imidlertid fortsette etter å ha fjernet isen og snøen, sier Dybvad.

Totalt ble 46 kjøretøy stoppet for kontroll, hvorav 11 fikk mangellapper for tekniske mangler. I tillegg ble to biler avskiltet, én på grunn av manglende EU-kontroll og én for ikke å ha betalt årsavgiften.

LES OGSÅ: Sovnet bak rattet med barn i bilen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.