UP vinket inn fire førere som holdt for stor fart i 40-sonen på Ekornrudvegen.

– Høyeste hastighet var 53 km/t. Ytterligere fire førere fikk forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon, og én for å kjøre uten bilbelte, sier Bjørn Christian Willersrud, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Deretter flyttet UP kontrollen til 50-sonen på fylkessveg 178 på Sand.

– Der ble det ni forelegg for fart, og høyeste målte hastifget var 74 km/t. I tillegg var det én fører som fikk forelegg for bruk av mobiltelefon, sier Willersrud.

LES OGSÅ: Ruset sjåfør råkjørte på E6

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.