I år deltar 103.000 elever ved 1.359 skoler i Hopp for hjertet. Konkurransen varer til 12. mai.

− Glade og aktive barn lærer og trives bedre på skolen. Ved å delta i Hopp for hjertet, får de gleden av å være i aktivitet sammen, sier generalsekretær Lisbet Rugtvedt.

På Øvre Romerike hopper barna på Borgen, Mogreina, Nordkisa, Skogmo skole og senter for tospråklig opplæring, og Åreppen skoler i Ullensaker. I Eidsvoll blir det hopping på Feiring, Langset og Ås skoler.

Konkurransen har vokst fra 40.000 skolebarn i 2005. Målet er å vise at fysisk aktivitet er morsomt og bra for helsen, og fint kan kombineres med skole.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.