denne gangen med et konsept rettet mot par, små barnefamilier og pendlere.

- Vi kaller konseptet for MyCube, og boligene passer spesielt godt for par og mindre familier. Dette prosjektet vil favne enda bredere enn Doyén, sier Svein Riste i Frost Utvikling AS til EUB.

Nå satser de på å bygge fire firemannsboliger (16 boenheter totalt) på Mork. Tomta er på 3,3 mål, består av skog i dag og ligger på nabotomta for Læringsverkstedet-barnehagen. Mens Doyen hadde en nedre aldersgrense for kjøperne, blir dette 3-roms selveierleiligheter alle kan kjøpe.

LES OGSÅ: Modige seniorer fra Doyén. Svevde 361 meter i Holmenkollen

Innflytting til neste jul

- Første byggetrinn lanseres 11.11 klokka 11.00. Beliggenheten er fantastisk fin. Det er barnehage vegg-i-vegg, kort gangavstand til Ås skole og Myhrer stadion og bare en liten svipptur ned til Eidsvoll stasjon. Kollektivtilbudet er nærmest unikt i området her. Derfor har vi forventninger om at dette vil slå an, poengterer Riste.

Prosjektutviklerne har planer om å sende inn rammesøknaden til Eidsvoll kommune før nyttår. Går alt som planlagt vil det bli innflytting før jul i 2017. Prisene strekker seg fra 2.490.000 til 2.700.000 kroner. Bruksarealet i selveierleilighetene vil være på cirka 68 kvadratmeter.

- 1. etasje i boenhetene vil være tilpasset bevegelseshemmede. Det blir to soverom, bad, kombinert kjøkken og stue, store og gode vindusflater og bod. Det blir gjesteparkering på et felles parkeringsanlegg og carport tilknyttet hver enkelt boenhet. Boligene vil bli bygd i funkisstil. Det blir nytt og moderne, sier Riste.

Utviklerne og eiendomsmegler Vibeke Voksøy i Aktiv Eiendomsmegling, har invitert til et informasjonsmøte for potensielle interessenter i Totens Sparebank sine lokaler i Sundet torsdag.

Store forventninger

Voksøy har store forventninger til prosjektet.

- Dette er et spennende prosjekt i Eidsvoll, og vi har forventninger om at det vil fange bred interesse lokalt. Her vil det være gangavstand til en rekke tjenester og aktiviteter, og objektene ligger i et relativt rimelig prissjikt, sier hun.

Som en gest til kjøperne vil prosjektutviklerne slenge med en gratis Airwheel i forbindelse med handelen.

- Det er en lang og flat slette her, og vi tenker at en Airwheel vil være perfekt å bruke, sier Riste.

Airwheel er en batteridrevet enhjuling.

LES OGSÅ: Ordføreren åpnet bane ved Doyén

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.