Gatekjøkkenet har rukket å bli populært. Driverne har satset på indisk mat, gatekjøkkendrift og takeaway Nå er virksomheten i Vestsidevegen 20 i Hurdal lagt ut for salg. Prisen er satt til 165.000 kroner.

– Satsingen vår har gått bra fra første stund, men sykdom gjør at vi er nødt til å selge. Det er selvsagt trist. Vi skulle gjerne fortsatt framover, sier daglig leder Naveed Imtiaz.

Kan diskutere prisen

Det veletablerte gatekjøkkenet ligger sentralt plassert ved den store campingplassen i Hurdal. Salgslokalet har sitteplasser ute og inne.

Selgeren opplyser at alt av utstyr og varebeholdning er inkludert i prisen. Den månedlige husleien til gårdeier er på 12.900 kroner pluss moms, står det i Finn-annonsen.

– Prisen kan diskuteres ved rask beslutning. Vi er interesserte i en rask avtale med noen, opplyser Imtiaz.

Driverne har satset i lokalene i et drøyt år. På den tiden har de rukket å få seg en tilhengerskare.

«Beste indiske maten man kan finne og så hyggelige ansatte», har én kunde skrevet på gatekjøkkenets Facebook-side.

«Supergodt! Beste Indiske maten jag har spist i Norge», skriver én annen.

«Herlig å få god Indisk mat igjen. Å så trivelige folk da gitt», skriver én tredje.

Selges raskt

Naveed Imtiaz sier de ønsker et raskt salg.

– Hvordan vil du beskrive konseptet?

– Vi har satset på god mat og høy kvalitet i alle ledd. Det har vært mulig å spise hos oss eller hente mat. Vi har stortrivdes siden vi tok over her. Lokalene ligger fint og sentralt til. Sykdom får vi dessverre ikke gjort noe med. Det vil være mulig for ny eier å få tilrettelagt sin egen satsing, sier Imtiaz.

Det har vært gatekjøkken på adressen i flere år.

– Før oss ble det blant annet solgt Kina-mat her i flere år. Det har også vært pizzasalg derfra, sier Imtiaz.

– Har dere fått mange henvendelser på gatekjøkkenet?

– Foreløpig har det vært et par-tre henvendelser. Vi regner med det vil ta seg opp etter hvert som flere blir klar over at dette ligger ute for salg- Vi mener dette er et godt konsept som flere vil kunne ha glede av. Her får du i stor grad muligheten til å forme noe du selv tror på og ønsker å satse på, sier Naveed Imtiaz.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.