Onsdag stoppet en utepatrulje fra Statens vegvesen en norskregistrert varebil for kontroll.

- Vi har fokus på varebiler og overvekt om dagen, og det var i den forbindelsen vi stoppet varebilen, sier Bjørn Uno Rogneby ved trafikkstasjonen på Jessheim. 

I tillegg til at bilen var i dårlig teknisk stand med blant annet to utslitte dekk, så kontrollørene raskt at noe ikke stemte med sjåførens ID-papirer.

MAGEFØLELSE

- Han viste oss både førerkort og ID-kort som tilsynelatende var franske. Men vi ble rask sikre på at noe ikke stemte, påpeker Rogneby.

- De var falske, med andre ord?

- Vi er ikke dokumentgranskere og kan ikke fastslå noe, men vi har en magefølelse som vi sjelden bommer på. Derfor kontaktet vi politiet som kom og hentet ham, og vi har i ettertid fått høre at papirene faktisk var falske, sier han.

- Dermed vet dere ikke hvem mannen er?

- Nei, og ikke hvor han kommer fra heller.

- Hva skjer videre? 

- Bilen ble tauet inn til Jessheim trafikkstasjon og står her. Sjåføren og hans falske papirer er en politisak, sier Rogneby. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.