Harald Espelund (69) har fortsatt ikke bestemt seg for om han vil stille som ordførerkandidat til nominasjonsmøtet.

– Sannsynligheten for at jeg stiller som kandidat er fortsatt 51 prosent. Ingenting har endret seg, sier Espelund til EUB. 1. oktober avslørte EUB at gamleordføreren vurderer comeback med klubba i Ullensaker kommune. I så fall vil han utfordre sittende ordfører Tom Staahle. Nominasjonskomiteen i partiet skal være klar med sin liste over kandidater senest 14. januar. Nominasjonsmøtet vil bli gjennomført 31. januar. Der kan det altså bli en duell mellom Staahle og Espelund.

– Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger etter at nyheten ble kjent. Andre, deriblant fastlegen og tre søsken, har ytret ønske om at jeg dropper det og heller nyter pensjonisttilværelsen. Ifølge fastlegen har blodtrykket mitt aldri vært bedre. I tillegg har jeg gått ned 20 kilo siden jeg ga meg som ordfører, sier Espelund. Han sier han snart vil ta en prat under fire øyne med Staahle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.