«Fikk vite at Jag trodde änglarna fanns, har passert 20.000.000 streams på Spotify nå i dag! Ikke nok med det. Det er faktisk den første ikkeengelskspråklige norske låten som har ligget på 1. plass på Spotify noensinne», skriver William Kristoffersen på Facebook.

Han skriver videre at det er mange som skal ha ære for suksessen. «Både Kamferdrops (den ukjente unge damen som synger) og folka bak henne, som jeg har hatt et veldig positivt samarbeid med. Det er jo også all grunn til å takke Kikki Danielsson og alle spillekompisene mine i Ole Ivars. Det var jo på cd-en Ole Ivars i 2000 låten først kom ut, et album som ga oss det aller første gullplatetrofeet i cd-alderen. Den gangen var 25.000 kravet for å motta et gulltrofe. I dag har Tylden & Co for lengst delt ut platina til oss for over 50.000 solgte».

Kristoffersen legger til at det er publikum som må takkes:

«Denne sangen som streamingsuksessen dreier seg om, har jo også stadig blitt løftet fram av mange andre dyktige artister».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.