• ARBEIDSGRUPPA: Arbeidsgruppa i Nannestad Lions: Truls-Ola Kjenner (t.v.), Bror Lunde, Torhild Felde Berg, Kari Bakken og Gerd Nordskag. Kjetil Frode Søberg var ikke til stede.
  • FULL KLAFF: Med sola som medspiller kunne beboere, pårørende og ansatte kose seg med god grillmat utenfor Nannestad sykehjem.

Nannestad Lions valgte å arrangere grillfest for beboere, pårørende og ansatte i hagen ved Nannestad sykehjem da de markerte 100-årsjubileet.

– Vi jobber mest mot barn og unge, men vår 100-årskoordinator, Kjetil Frode Søberg, foreslo å arrangere en grilldag på Nannestad sykehjem. Det tente de fleste av oss på, og da gikk vi for det, sier Kari Bakken, president i Nannestad Lions.

POPULÆRT

Og gjestene stortrivdes og koste seg i sola i hagen. Blant dem var Gudmund Åsheim.

– Dette er det trivelig å være med på. At Lions gjør dette er noe vi setter stor pris på, sier Åsheim.

Gunnar Jahr er enig med Åsheim, og roser Lions.

– Det er veldig koselig å samles til en grillfest, og det var veldig god mat. Dette er veldig hyggelig, sier Jahr.

Ansatte fra kjøkkenet på sykehjemmet sto for selve grillinga.

– Uten dem hadde vi jo ikke klart dette, sier Kari Bakken.

GLAD VIRKSOMHETSLEDER

Også Kari Homble, virksomhetsleder helse i Nannestad kommune, får ikke fullrost Lions-klubben.

– Jeg mottok først en mail om dette fra Lions. Jeg ble først litt forbauset, men deretter veldig glad, sier Homble.

Hun forteller at de akkurat er i gang med en prosess for å sertifisere sykehjemmet til et livsgledehjem.

SOSIALE MÅLTIDER

–Jeg er veldig glad for ar Lons prioriterte oss. Nettopp dette med måltider, og det sosiale rundt et måltid, er ett av kriteriene for sertifiseringen. Dette ble en kjempefin begynnelse på denne prosessen, sier Homble.

I tillegg til god mat ble det også «servert» flott underholdning. Rasmus Otterdal og Tore Øverby spilte fengende toner på sine toradere, og enkelte slo seg løs og tok også noen dansetrinn.

KJENTE PRØYSENVISER

Etter at kaffe og kaker var fortært etter et kjempemåltid fra grillen dukket ei gruppe fra koret Crème Fraîche opp og sang mange flotte sanger. På repertoaret sto blant annet en rekke Prøysen-viser, som for eksempel Blåklokkevikua, Tango for to og Du ska få en dag i mårå.

LES OGSÅ: Flytter tidspunkt for middags-servering på sykehjemmet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.