• I GANG. Grunnarbeidene for Nygård Park er i gang.

– Leilighetene ble revet unna i løpet av én uke etter at det ble lagt ut for salg før påske. Nå er grunnarbeidene i gang og mange kjøpere venter spent på framdriften på tomta. Prosjektet består av 21 leiligheter og de skal stå ferdig sommeren 2018, opplyser Terje Gjeisklid hos Fundamentgruppen AS

Prosjektet ligger sentralt i Nannestad sentrum, vis-à-vis Nannestad ungdomsskole.

– Vi mener sentral beliggenhet, gode planløsninger, vestvendte balkonger og god standard i et fint bygg er nok trolig suksess faktorene for det raske salget. Alle leiligheter har terrasse og parkeringsplass i parkeringshus, sier Gjeisklid.

Han opplyser at Entreprenørselskapet Johs Granås i Nannestad er valgt som entreprenør. Alle leiligheter har terrasse og parkeringsplass i parkeringshus. Entreprenørselskapet Johs Granås i Nannestad er valgt som entreprenør.

LES OGSÅ: Ti nye leiligheter i Maura

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.