Etterforskningen så langt viser at Hashemi ble drept i bilen hun ble funnet i. Den siktede 38-åringen er varetektsfengslet i fire uker.

Politiet har til nå valgt å ikke gå ut med identiteten til Hashemi i samråd med bistandsadvokat og pårørende.

Politiet opplyser at den siktede 38-åringen forsøkte å kjøre fra stedet, men at han ble pågrepet i forsøket. Samtidig sitter politiet fortsatt med ubevarte spørsmål når det gjelder motiv og hendelsesforløp.

– Politiet fortsetter derfor med vitneavhør, tekniske undersøkelser og gjennomgang av beslag, opplyser Andreas Christiansen, politiadvokat i Øst politidistrikt.

Drapet skjedde om morgenen 8. august langs fylkesveg 33 nord i Feiring, bare noen få hundre meter fra grensa til Oppland fylke. Politiet fikk først melding om

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.