-Tilskuddene går til sikring av skoleveier og andre tiltak i barns nærmiljø. Tildelingen er gjort ut fra kommunenes vurdering av behov, sier leder Ketil Nordengen (H) i fylkets trafikksikkerhetsutvalg.

Alle kommunene i Akershus, unntatt Hurdal, har søkt om midler. Pengene bidrar til 80 prosent av kostnadene. Kommunen må bidra med minimum 20 prosent på kommunale veier. Tiltakene må gjennomføres i 2018.

Eidsvoll får 320.000 til trafikksikring Tynsåkvegen-Kastellvegen.

Nannestad får 224.000 til veilys Skjærevegen og kryss Holkebyvegen, 104.000 til opphøyde gangfelt Holkebyvegen/Ludvig B, og 128.000 til supplering av fartshumper på skolevei.

Ullensaker får 360.000 til veilys gamle Algarheimsveg. 360.000 til belysning gangvei Fladbyseter-Skogmo, og 920.000 til forlengelse gangvei med belysning Skogmo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.