Skogmo Eiendom i Aurskog har betalt 25 millioner kroner for den 5,4 mål store eiendommen som ligger inneklemt mellom Gartnerstubben og Fjellvegen like øst for Allergot ungdomsskole. Den er innlemmet i det som skal bli Skogmo Park.

Bak dette selskapet står blant andre Bakkegruppen, en stor eiendomsutvikler.

SKOGMO PARK

I skogen fra Allergot ungdomsskole og østover mot Kiwi, skal Bakkegruppen bygge bydelen Skogmo Park med rundt 450 leiligheter. Utviklerne der skal investere et par milliarder kroner på prosjektet som strekker seg over 30 mål.

– Denne tomten inngår i prosjektet Skogmo Park, og har vært innlemmet helt fra starten. Vi har hatt opsjonsavtale på eiendommen i mange år, med oppgjør etter vedtatt detaljreguleringsplan, sier konsernsjef Morthen Bakke.

Han påpeker at det ikke er noe spesielt med eiendommen eller prisen siden den ligger inneklemt uten tilgang til infrastruktur, og da må inngå i et større prosjekt.

STOR INTERESSE

Markeds- og kommunikasjonsansvarlig Silje Edman i Bakkegruppen sier interessen for Skogmo Park er meget høy.

– Jeg har ikke antall interessenter for øyeblikket, men det må være over 200 så langt. Det tikker daglig inn nye interessenter som ønsker å bli holdt oppdatert, sier.

Salgsstart for det første byggetrinnet med 148 leiligheter er satt til høsten 2018, byggingen starter 1. kvartal 2019 hvis alt går etter planen. 3. kvartal 2020 er det estimert ferdig til innflytting.

Eies 100 % av Spg Bolig Jessheim (datterselskap av eiendomsselskapet Scandinavian Property Group (SPG).

De største aksjonærene er Bakkegruppen, Stein Erik Hagens selskap Canica, og stortingsrepresentant Nikolai Astrups selskap Pactum.

Bakke as skal ha hovedansvaret for prosjekteringen og byggingen av Skogmo Park.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.