– Vi har allerede solgt 350 medlemskap, noe som er over all forventning. I skrivende stund er det også over 500 personer som på vår Facebook-side har satt seg på «skal» på vår åpningsfest lørdag 26. januar. Dette er det største engasjementet vi har sett etter snart 40 åpninger, sier Andreas Olav Skjetne hos Fitness Group Nordic AS.

Senteret blir på nærmere 700 kvadratmeter over to plan i det tidligere bankbygget, som nå eies av Dag Rustad.

– Vi tilbyr styrke- og kondisjonstrening. Gruppetrening, kafé og barnepass finner du ikke hos oss. Til gjengjeld vil vi knytte til oss flere personlige trenere, uttalte Morten Hellevang, administrerende direktør hos Fitness Group Nordic AS blant annet da EUB tidligere brakte nyheten om nytt treningstilbud i Nannestad.

LES OGSÅ: Eirik Solen vil gi treningsmiljøet på Jessheim et løft

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.