Barn og unges kommunestyre (BUK) fordeler hvert år penger til barne- og ungdomstiltak for å øke aktiviteten og trivselen i oppvekstmiljøet. I 2018 er det bevilget 300.00 til BUK, i tillegg til 50.000 som er resterende BUK-midler fra 2017.

Saken ble behandlet i fellesmøte med BUK og kommunestyre 13. mars, og før møtet hadde skolene drøftet fordelingen på bakgrunn av rådmannens forslag. Elevrådene kunne støtte ett av dem eller utarbeide egne forslag. Det kom 17 søknader på til sammen 547.491 kroner. Rådmannens forslag nummer to fikk flertall og ble vedtatt med 62 stemmer.

Gystadmarka ungdomsskole hadde ikke søkt, men fikk likevel 15.000 kroner. Den og Bakke får mer enn de andre skolene, 32.752, siden de har over tid har fått minst i forhold til elevtall. Pengene går til blant annet ballvegg, lekeapparat, klatrestativ, taubane, lavvoer og trådløse mikrofoner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.