På noen raske sommeruker ble alle leilighetene i det nye prosjektet på Jessheim Sør revet bort.

– Dette er helt fantastisk. Listen over dem som ønsker å kjøpe leiligheter var stor og salget i første byggetrinn har gått over all forventning, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig. I alt skal det bygges opp mot 800 leiligheter i Jessheim Sør-prosjektet. Nå brukes all energi på å legge til rette for andre byggetrinn. Dette vil bestå av 70 leiligheter.

– Vi har tidligere sagt at Jessheim Sør er det mest spennende som har skjedd i Ullensaker på mange år. Nå ser vi også at det er samme respons som prosjektet har fått i markedet. Kjøperne har nærmest stått i kø for å sikre seg en leilighet, sier Jonas Mjåvatn, prosjektmegler i Eiendomsmegler 1.

Jessheim Sør vil bli en helt ny bydel. Første salgstrinn inneholdt en rekke leiligheter fra 1,5 millioner kroner og oppover. Byggetrinn 1 vil totalt bestå av 109 leiligheter i to leilighetsbygg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.