Mannen, som er 49 år og bosatt på Øvre Romerike, skal etter tiltalen ha utnyttet sin egen datter seksuelt fra hun var ni til hun var 13 år.

LES OGSÅ: Bestefar tiltalt for overgrep

STRAFFERAMME PÅ OVER SEKS ÅR

Overgrepene, som ikke skal innebære samleie, skal ha funnet sted fra 2011 til 2015. Han er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med et barn under 14 år, og i og med at dette var hans egen datter, er det incest.

Statsadvokaten mener at de seksuelle overgrepene er skjedd under særdeles skjerpende omstendigheter, både fordi de har foregått over lang tid, det er snakk om et barn og det er en slektning i rett nedstigende linje.

Strafferammen for slike overgrep er fengsel i over seks år. Saken kommer opp for Øvre Romerike tingrett. Det er satt av to dager til forhandlingene - 13. og 14 mars.

LES OGSÅ: Forgrep seg på datter i bil på Kløfta

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.