I alt var 191 kunstverk utstilt i Galleri Jessheim. Sammen med totalt 27 sceneinnslag, utgjorde disse årets UKM i Ullensaker 2018. Seks av sceneinnslagene, og 44 av kunstverkene gikk videre til fylkesmønstringen.

– Det var veldig mange flotte innslag og ungdommene er så utrolig flinke. Jeg blir helt målløs, sier Arnfinn Håndstad Algarheim, kulturkonsulent i Ullensaker kommune.

Sceneinnslagene som gikk videre var: Elvan and The Flaming Youth (Prinsess Pink); Martin og Dina Bærum Åslein (St. Thomas); Jessheim danseskole – Jazzkompani (En skildring av søvnparalyse); Dansegruppe fra kulturskolen (Sound of silence); Ritika (Real friends); Sebastian Moen (When we were young).

– Ungdommene som jobber som scenearbeidere gjør også en himla god jobb, sier Håndstad Algarheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.