Det er en resultatgrad på 3,1 prosent av de totale driftsinntektene, noe som er i samsvar med Fylkesmannens anbefaling, skriver Eidsvoll kommune på sine hjemmesider.

Rådmannen trekker fram veksten i de frie inntektene (skatt og rammetilskudd), reduserte pensjonskostnader i tillegg til god budsjettdisiplin som årsaker til det gode resultatet.

Likevel var fjoråret svakere enn i 2016, hvor kommunen kunne notere seg et overskudd på 73,2 millioner kroner.

– Til tross for det positive resultatet i 2017, er kommunens økonomiske situasjon utfordrende grunnet befolkningsvekst og behov for store investeringer de nærmeste årene, skriver rådmann Knut Haugestad.

Regnskapet blir behandlet i kommunestyret 12. juni.

LES OGSÅ: Eidsvoll kommune leverte kjemperesultat i 2016

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.