– Vi har bedt entreprenøren om å sette i gang reparasjonene så fort som overhodet mulig, sier Nannestad-ordfører Hans Thue (Ap).

Nye fliser og nye lister

– Det tar nødvendigvis den tiden det tar, men det er ikke snakk om store reparasjoner før bassenget vil settes i drift igjen, sier ordføreren.

Thuesier bassenget vil fylles opp igjen så snart reparasjonene er utført.

– Utbedringene vil bestå av nye fliser og lister i deler av bassenget, sier Thue.

Til politisk behandling

– Og da er bassenget tilbake i god standard?

– Dette blir ingen reparasjon som gjør at et 60 år gammelt basseng kan leve inn i evigheten. Vi vil få en sak om ombygging av svømmebassenget til politisk behandling i oktober og desember. Der vil vi ta stilling til veien videre framover, sier Hans Thue.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.